Betonlook

Met Coprox kiest u voor een esthetisch hoogstaand eindresultaat met een sterk natuurlijk uiterlijk.

Net als de waarde van een diamant stijgt naar mate de imperfectie toeneemt, bepalen ook onvolmaaktheden het unieke en waardevolle karakter van een Coprox wand, vloer, plafond, gevel, maar ook sanitair. Het veelzijdige product geeft allerlei mogelijkheden met een prachtig eindresultaat.

Coprox wanden

Omdat wanden een groot gedeelte van het oppervlak in een ruimte innemen en dus ook voor een groot gedeelte de sfeer van het interieur bepalen, is de afwerking essentieel. Die kan variëren van een zeer ruwe betonlook tot superglad pleisterwerk. In een stijl die bij u past: van modern en zakelijk tot klassiek en huiselijk, van industrieel en minimalistisch tot natuurlijk en rustiek.

Coprox gevels

Coprox Betonlook kan met de juiste voorbewerkingen en omstandigheden toegepast worden op buitengevels.  Coprox zorgt bij zowel nieuwbouw als renovatie voor een strak en waterdicht resultaat. Met de juiste afwerklaag hebben regenbuien weinig esthetische invloed op de gevels.

Coprox vloeren

Een rustige combinatie van wanden en vloeren of juist een combinatie van contrasten, een Coprox vloer is een functioneel alternatief voor bijvoorbeeld tegels of hout. Coprox kan op vrijwel alle stabiele steenachtige ondergronden aangebracht worden en is geschikt in combinatie met vloerverwarming.

Introductiefilm Coprox

©2017 DK Business for NaturelBetonlook