0032 485 43 27 89 info@naturelbetonlook.nl Facebook Instagram

COPROX

Coprox: een natuurlijke uitstraling in Betonlook. Coprox is hét waterdichte, watervaste, stijlvolle en gebruiksvriendelijke alternatief voor tegels, regulier stucwerk en traditionele afwerklagen, zoals bijvoorbeeld Tadelakt en overige Betonlooks. Door de absolute waterdichtheid is Coprox ook uitermate geschikt voor toepassing in natte ruimten, zoals de badkamer en de keuken. Met Coprox kiest u voor een kwalitatief hoogstaand eindresultaat met een sterk natuurlijk uiterlijk

Coprox producten vinden hun oorsprong in Zuid-Afrika. Daar worden de grondstoffen voor de (kunsthars gebonden) cementmortel gewonnen en daar worden de Coprox producten al jarenlang succesvol toegepast bij het waterdicht afwerken van wanden, vloeren, gevels, kelders, et cetera.

Tegenwoordig is de kwaliteit van Coprox ook internationaal bewezen en worden de unieke eigenschappen, kenmerken en veelzijdigheid van de producten geroemd. Zo is Coprox veelzijdig in het waterdicht maken van vrijwel alle ondergronden, maar bijvoorbeeld ook in de keuze van de verschillende (aardse) kleuren. Deze aardse kleuren zijn gebaseerd op de Afrikaanse steppe en zorgen voor een authentieke uitstraling. Dít maakt Coprox zo puur.

WANDEN

Een wand neemt een groot gedeelte van het oppervlak in een ruimte in beslag en bepaalt daardoor grotendeels de sfeer van het gehele interieur. Om die reden is de afwerking essentieel. Er zijn verschillende manieren van afwerken, van een zeer ruwe betonlook tot super glad pleisterwerk. Daarnaast kan dit in elke gewenste stijl: van modern en zakelijk tot klassiek en huiselijk, van industrieel en minimalistisch tot natuurlijk en rustiek.

VLOEREN

Een Coprox vloer is een functioneel alternatief voor bijvoorbeeld tegels of hout. Met Coprox kunt u kiezen voor een rustige combinatie van wanden en vloeren of juist een combinatie met contrasten. Prettig is dat Coprox op vrijwel alle ondergronden kan worden aangebracht en dat het zeer geschikt is in combinatie met vloerverwarming.

Trainingen

Het aanbrengen van Coprox dient te worden gedaan door opgeleide en professionele verwerkers. Voor deze verwerkers bieden wij trainingen en cursussen, omdat wij het vakkundig aanbrengen van Coprox graag doorgeven. Tijdens deze trainingen leren we u de technische eigenschappen en het toepassen van Coprox en maken we een tafelblad om te ervaren hoe het is om met Coprox te werken. Wij zorgen voor de materialen en een oefen meubel om op een makkelijke manier de techniek onder de knie te krijgen. Naast dat de cursus erg leerzaam is, is het direct een gezellige manier om collega vakmensen te ontmoeten.

Gevels

Het product Coprox heeft ruime ervaring en kennis opgedaan met het afwerken van buitengevels. Zo blijft Coprox ook in landen met krachtige weers- invloeden en sterke temperatuurschommelingen intact. Dit komt onder andere door de juiste voorbewerking en omstandigheden die gebruikt worden bij de toepassing van Coprox. De kennis en ervaring die zijn opgedaan de afgelopen jaren worden ingezet bij het cementeren of maken van schuurwerk en glad pleisterwerk op buitengevels. Bij zowel nieuwbouw als renovatie zorgt Coprox voor een strak en waterdicht resultaat. Met de juiste afwerking hebben regenbuien weinig esthetische invloed op de gevels.

KALEIEN

Naast cementeren kan er met Coprox ook gebruik worden gemaakt van kaleien. Dit is een oude schildertechniek, waarbij er met een kwast dunne kalkpleister wordt aangebracht. Dit kan zowel worden aangebracht op gevels als op binnenmuren. Naast dat het een milieuvriendelijke en duurzame methode is om uw huis te beschermen tegen weersinvloeden, geeft het ook een historische uitstraling.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

U kunt een mail sturen naar info@naturelbetonlook.nl. Wij doen ons uiterste best om onze mails binnen 2 werkdagen te beantwoorden. Uiteraard kunt u ons ook bellen op 0032 485 27 89 van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00.

Voor extra inspiratie en beelden kunt u onze Instagram of Facebook @naturelbetonlook volgen.

Coprox is te verkrijgen in 16 verschillende kleuren.

Hier komen de kleuren

×
Stone
Tan
Drakensberg
Tuscany
Charcoal
Lightgrey
Brinjal
Fig
Limestone
Mink
Mustard
Mud
Rust
Bamboo
Oat
Sand
Sky Blue
White