0032 485 43 27 89 info@naturelbetonlook.nl Facebook Instagram

WANDEN

Een wand neemt een groot gedeelte van het oppervlak in een ruimte in beslag en bepaalt daardoor grotendeels de sfeer van het gehele interieur. Om die reden is de afwerking essentieel. Er zijn verschillende manieren van afwerken van een zeer ruwe betonlook tot super glad pleisterwerk. Daarnaast kan dit in elke gewenste stijl: van modern en zakelijk tot klassiek en huiselijk, van industrieel en minimalistisch tot natuurlijk en rustiek.

VLOEREN

Een Coprox vloer is een functioneel alternatief voor bijvoorbeeld tegels of hout. Met Coprox kunt u kiezen voor een rustige combinatie van wanden en vloeren of juist een combinatie met contrasten. Prettig is dat Coprox op vrijwel alle ondergronden kan worden aangebracht en dat het zeer geschikt is in combinatie met vloerverwarming.

Trainingen

Het aanbrengen van Coprox dient te worden gedaan door opgeleide en professionele verwerkers. Voor deze verwerkers bieden wij trainingen en cursussen aan, omdat wij het vakkundig aanbrengen van Coprox graag willen doorgeven. Tijdens deze trainingen leren we de deelnemers de technische eigenschappen en het toepassen van Coprox en maken we een tafelblad om te ervaren hoe het is om met Coprox te werken.

Gevels

Het product Coprox heeft ruime ervaring en kennis opgedaan met het afwerken van buitengevels. Zo blijft Coprox ook in landen met krachtige weersinvloeden en sterke temperatuurschommelingen intact. Dit komt onder andere door de juiste voorbewerking en omstandigheden die gebruikt worden bij de toepassing van Coprox. De kennis en ervaring die zijn opgedaan de afgelopen jaren worden ingezet bij het cementeren of maken van schuurwerk en glad pleisterwerk op buitengevels. Bij zowel nieuwbouw als renovatie zorgt Coprox voor een strak en waterdicht resultaat. Met de juiste afwerking hebben regenbuien weinig esthetische invloed op de gevels.

KALEIEN

Naast cementeren kan er met Coprox ook gebruik worden gemaakt van kaleien. Dit is een oude schildertechniek, waarbij er met een kwast een dunne kalkpleister wordt aangebracht. Dit kan zowel worden aangebracht op gevels als op binnenmuren. Naast dat het een milieuvriendelijke en duurzame methode is om uw huis te beschermen tegen weersinvloeden, geeft het ook een historische uitstraling.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

U kunt een mail sturen naar info@naturelbetonlook.nl. Wij doen ons uiterste best om onze mails binnen 2 werkdagen te beantwoorden. U kunt ook bellen of appen van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.
Nederland: 06-23026513
Belgie: 00324852789

Voor extra inspiratie en beelden kunt u onze Instagram of Facebook @naturelbetonlook volgen.

Coprox is te verkrijgen in 16 verschillende kleuren.

×
Stone
Tan
Drakensberg
Tuscany
Charcoal
Lightgrey
Brinjal
Fig
Limestone
Mink
Mustard
Mud
Bamboo
Oat
Sky Blue
White