0032 485 43 27 89 info@naturelbetonlook.nl Facebook Instagram

LEEFBETON

Leefbeton: dé moderne betonlook voor vloeren en wanden. Het is een hoogwaardig en waterdicht kunsthars gebonden product. Vanwege de speciale hars waarmee Leefbeton wordt gemengd, is het sterk en flexibel. Daarnaast zorgt de afwerking ervoor dat Leefbeton op nagenoeg elke stabiele ondergrond kan worden aangebracht. Leefbeton biedt een moderne betonlook uitstraling met grenzeloze design mogelijkheden voor bijvoorbeeld uw badkamer, woonkamer, keuken, toilet of bedrijfsruimte. Het is geschikt voor op wanden, vloeren, meubels, bladen en trappen.

 

Eigenschappen:

  • Unieke en natuurlijke uitstraling
  • Sterk, slijtvast en onderhoudsvriendelijk
  • Naadloos, schimmelvrij en waterdicht
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Toepasbaar op diverse ondergronden, zoals tegels

Waterdicht

Door de unieke samenstelling en afwerking is Leefbeton zeer sterk en bovendien watervast. Dankzij deze combinatie zijn er vele mogelijkheden en wordt Beton Ciré steeds vaker toegepast in badkamers en keukens. Het is raadzaam om plekken waar langere tijd water op blijft staan te vermijden. Water, in combinatie met zeep houdende producten, kan de beschermlaag aantasten, wanneer de zeep langere tijd ingewerkt is.

Slijtvast

Leefbeton is een sterke en slijtvaste stuc dat vanwege de kunsthars gebonden basis duurzamer is dan stucwerk op kalkbasis. Om ervoor te zorgen dat het krasbestendig, water- en vuilwerend is en blijft wordt er een coating aangebracht. Dankzij de coating is Leefbeton zelfs geschikt als aanrechtblad in de keuken. Deze coating zorgt ervoor dat het stucwerk tot wel 16 uur lang beschermd is tegen onder andere aceton, thee, koffie en wijn.

Duurzaamheid

Leefbeton is een uiterst duurzame toepassing voor elke ruimte in uw woning of bedrijf. Onze producten zijn CE-gecertificeerd en voldoen aan de strengste en modernste kwaliteitseisen op het gebied van veiligheid en comfort.

Naadloos

Leefbeton is watervast, slijtvast en heeft in tegenstelling tot tegels geen voegen. In de douche is dit een enorm pluspunt. Er zijn namelijk geen voegen die vochtig blijven en gevoelig zijn voor schimmels. De muren zijn makkelijk schoon te houden, waardoor schimmel geen kans krijgt.

Hygiënisch

Bacteriën en schimmels kunnen moeilijk hechten op het oppervlakte van Leefbeton, dankzij de alkalische vloer- en wandafwerking. Deze afwerking zorgt ervoor dat schimmels geen kans hebben en bacteriën zich niet thuis zullen voelen op het oppervlak. Buiten de alkalische vloer- en wandafwerking wordt er nog een extra coating aangebracht. Dit maakt Leefbeton een uiterst hygiënische afwerking voor uw badkamer. Een bijkomend voordeel is dat u geen last meer zult hebben van schadelijke restproducten van de gebruikelijke schoonmaakproducten.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Heeft u een vraag of komt u ergens niet uit? Óók voor advies en technische ondersteuning kunt u bij ons terecht! U kunt een mail sturen naar info@naturelbetonlook.nl. Wij doen ons uiterste best om onze mails binnen 2 werkdagen te beantwoorden. Uiteraard kunt u ons ook bellen op 0032 485 27 89 van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00.

Leefbeton is te verkrijgen in verschillende kleuren.

Leefbeton is verkrijgbaar in 12 standaard kleuren, bestaande uit diverse grijs- en aardetinten. De kleuren zijn indicatief en kunnen afwijken. Naast de 12 standaardkleuren biedt Leefbeton de mogelijkheid om uit 50 kleuren van de NCS kleurenwaaier te kiezen. Deze optie maakt het kleurenassortiment nog breder.

×
Basalt
Graniet
Grind
Kalk
Kiezel
Kristal
Levend wit
Lijmsteen
Modder
Slik
Steen
Zand